Video til USB

Herlev Videoteknik overspiller dine VHS, VHS/C, Mini DV og Video-8 til USB nøgle inden det er for sent! Videobånd nedbrydes på flere måder, læs evt. artiklen der linkes til på forsiden!!

FRISKE FORÅRSPRISER

 på overspilning til USB nøgle...
 

Pris pr. bånd, uanset længde kun 79 kr./stk. Har du flere end 20 bånd er prisen kun 75 kr./stk.

Få kopieret optagelserne fra dine gamle videobånd til et USB stik inden det er for sent

Ved at digitalisere de gamle videooptagelser til en USB-nøgle, sikrer du de gamle minder - og du kan nemt og hurtigt afspille dem på både din computer eller smart-TV.

Vi overfører sikker og fortroligt - tilbuddet gælder følgende båndtyper

VHS & VHS/C

Video 8/HI8

MiniDV

Prisen inkluderer ikke USB-stikket SOM DU KØBER HOS OS ved siden af.

Videobånd kan både sendes til eller indleveres personligt i fotoforretningen: Centrumfoto - Herlev Bygade 40, 2730 Herlev

AdobeStock_200770468.jpeg

*Tilbuddet gælder KUN båndtyperne VHS-VHS/C-Video8 samt MiniDV! Tilbuddet gælder IKKE bånd optaget i NTSC (Amerikansk TV standard)  eller SECAM (Fransk TV standard) Bånd kan ikke leveres ekspres til tilbudsprisen, vi henviser til prislisten!

Filerne lægges i MPEG4 format. Vi kan OGSÅ leverer dine bånd i det professionelle format, H264, for en merpris på kr. 10.00 pr. Bånd!! BETAMAX og ANDRE FORMATER, RING/SKRIV til os for pris!!

BEMÆRK VENLIGST, at ikke alle SmartTV kan afspille MPEG4 filer så vi giver IKKE nogen garanti angående eventuel manglende kompatibilitet! Du vil altid kunne afspille på PC/Mac og f. eks. bruge Google Chromecast til at få dine filer over på ethvert SmartTv!

Når din ordrer er færdig kontakter vi dig angående prisen, og så snart du har overført beløbet til vores bankkonto/mobilepay bliver ordren afsendt senest dagen efter.

 

Aktuel leveringstid til USB nøgle, se FORSIDEN! Haster det SÅ RING til os!

Er der noget du er i tvivl om? Skriv til os her - Så vender vi tilbage, hurtigst muligt.